ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شهادت ۵٠ کودک، دستاورد ترامپ برای کمک به مردم!

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری با دروغگو خواندن دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا در اعلام میزان جانباختگان حوادث دی‌ماه، تاکید کرد: دستاورد ترامپ برای آزادی و کمک به مردم در ساعات اولیه تجاوز، شهادت بیشتر از ۵٠ کودک دبستانی در یک شهر است.
کد خبر: ۱۳۶۰۳۲۴
| |
4798 بازدید
|
۲
شهادت ۵٠ کودک، دستاورد ترامپ برای کمک به مردم!

به گزارش تابناک، سیدمهدی طباطبایی ، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دروغگویی که چشم در دوربین می‌کند و آگاهانه چندین‌بار ۳۲۰۰ را ۳۲۰۰۰ می‌گوید، دستاوردش برای آزادی و کمک به مردم در ساعات اولیه تجاوز، شهادت بیشتر از ۵٠ کودک دبستانی در یک شهر است.

سنت الهی تکلیف طواغیت را معلوم کرده، ننگ اما برای جامعه جهانی می‌ماند که در چنین صحنه‌هایی تماشاچی است.»

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۹
کسانی که اغتشاش کردند در خون این کودکان سهیم هستند! این کودکان از شما نخواهند گذشت!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۹
اونهايي كه ريختن شلوغ كردن و منتظر كمك سگ زرد و ربع پهلوي بودن تحويل بگيرن. خون اين بچه ها گردن شون هست .
برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
مرجع جواهرات